Voorwaarden Uitvaartbeurs

Voorwaarden Uitvaartbeurs voor Midden Nederland op  5 oktober 2014 in Hotel-Restaurant De Gouden Leeuw te Wijk bij Duurstede

  1. De betaling van de standplaats en lunch dient te geschieden binnen twee weken nadat uw aanmelding is geaccepteerd. De reservering is pas definitief als de betaling bij ons binnen is. U mag kosteloos afzeggen tot 2 maanden voordat de beurs plaatsvindt. Indien u afzegt tot 1 maand voordat de beurs plaatsvindt, rekenen wij 50% van de kosten van de standplaats. Indien u afzegt tot  2 weken voordat de beurs plaatsvindt, rekenen wij 75% van de kosten van de standplaats. Indien u afzegt tot 1 week  voordat de beurs plaatsvindt, rekenen wij 100% van de kosten van de standplaats.
  2. De opbouw is tussen 09.00 en 10:30 uur. Tussen16:00 en 17:00 uur is de afbouw. Graag weer schoon opleveren. De weg moet vanaf  10.45 uur vrij zijn van auto's en aanhangers.
  3. Het uit- en inladen kan voor korte tijd bij de ingang van Hotel-Restaurant De Gouden Leeuw geschieden. Daarna moet men op een van de nabijgelegen parkeerplaatsen parkeren. U ontvangt een tijdschema hiervoor; wilt u zich hieraan houden om de overlast zoveel mogelijk te beperken.
  4. Het is niet toegestaan iets te bevestigen aan de wanden.
  5. Deelname is voor eigen risico. Bij schade, diefstal of verlies van welke aard ook kunnen de organisatoren of de eigenaar van Hotel-Restaurant De Gouden Leeuw niet aansprakelijk worden gesteld.
  6. De organisatoren behouden zich het recht voor de inschrijvingen te beoordelen en te selecteren.
  7. Indien de beurs door overmacht of  onvoorziene omstandigheden moet worden afgelast of uitgesteld, kunnen de organisatoren niet aansprakelijk worden gesteld voor geleden schade.

De organisatoren:
Rob Haak Fotografie en Maybelline Broekhuijsen van LiveUitvaartmuziek.com